Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

 

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít az ország 190 városában megtalálható több mint 600 Pick Pack Pontban (pppboltlista.xls), ahol Ön interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.

A Pick Pack Pont-ok olyan RelayImmedio hírlapüzletek, OMV, Avanti , MOLtöltőállomások,
Playersroom , Playmax, Spotfactory.hu sportfelszerelés és ruházati, valamint CoopStarélelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, Avanti, MOL töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

 

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor e-mailben értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

 

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

 

A Pick Pack pont személyes átvétele ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található boltlistából tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

 

Hogyan kérhetem a Pick Pack Pont átvételt?

 

A Pick Pack Pont-on történő személyes átvétel választására megrendeléskor a pénztár folyamatban, a szállítási mód 'Pick Pack Pont' opció kiválasztásával van lehetőség. Először válassza ki a Pick Pack Pontos szállítási módot, majd a legördülő menü segítségével állítsa be, hogy melyik Pick Pack Ponton szeretné átvenni a csomagját.

Adott súly- és mérethatár felett (20 kg, illetve 50x50x50 cm felett) az átvétel ezen módjára sajnos nincs lehetőség! Ha valamely paramétert csomagja meghaladja, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyeztetünk más átvételi lehetőségről.

 

Az Önhöz legközelebbi átvételi pontokra ezen oldal segítségével rákereshet: www.pickpackpont.hu/atveteli-pont, vagy innen a teljes listát letöltheti: pppboltlista.xls.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.

 

Mikor vehetem át?

 

A munkanapon 9 óráig megrendelt termékeket átlagosan Budapesten 2-3 munkanapon belül, vidéki szállítás esetén átlagosan 3-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton.

Csomagja Pick Pack Pontra történő megérkezéséről e-maiben értesítjük.

Csomagját közvetlenül is nyomon tudja követheti: www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon.

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

 

Pick Pack Pont átvétel díja: 790 Ft, 15 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

 
 

További gyakori kérdések-válaszok:

 

http://www.pickpackpont.hu/gyakori-kerdesek