Engino Inventor 30 az 1-ben építőjáték - Motorizált multi modellek

Termékleírás

A forradalmian új Engino építőelemekkel gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. A sokoldalú rudak és csatlakozók olyan egyedülálló geometriai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyekkel egyszerre akár 6 oldalra is építkezhetsz! Ez a szabadalmaztatott dizájn lényegében minden rudat csatlakozóvá alakít, így egyszerű és összetett modelleket is építhetsz gyorsan, kevés számú alkatrészből.
Az Engino rendszerének köszönhetően más építőjátékokhoz képest sokkal több kreativitást és kombinációs lehetőséget rejtenek magukban a szettek, sokkal kevesebb építőelem felhasználásával!
A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is!
 
A szett tartalmaz egy motort is, melyet hozzá lehet építeni az elkészült járgányhoz, így akár életre is kelthetjük azt! A szett tartalmából 30 különböző féle modellt lehet megépíteni, vagy akár használhatod a fantáziádat is, így még többet hozhatsz ki az Engino Inventor építőjátékából.
 
 
További online tartalmakat az alábbi oldalakon találsz, vagy töltsd le a mobil alkalmazást Android-ra és Iphone-ra!

Legutóbbi értékelések

Jelenleg nincsenek értékelések. Legyen Ön az első!

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Bezár

Engino Inventor 30 az 1-ben építőjáték - Motorizált multi modellek

11 990 Ft
Készleten, szállítás 1-2 nap
More
Less
Cikkszám:
ENG3030
Korosztály:
6 éves kortól
Márka:
Engino
Mesehős:
Nem elérhető

Vásároljon bizalommal!

display:none a css-ben!