Tájékoztató a bankkártyás fizetésről

 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az OTP Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

 

A biztonságról:

 

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A weboldalunk a fizetéssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, az OTP Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról weboldalunk nem értesül, azokat csak az OTP Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően weboldalunk tájékoztatja.

Az Ön személyes adatainak védelme a Formatex Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

 

Elfogadott kártyák:

 

Az OTP Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, OTP Maestro, a VISA Classic és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.

 

A fizetéshez szükséges kártyaadatok:

 

  1. Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.
  2. Név: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő név.
  3. Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
  4. Érvényesítési kód: a kártya hátlapján az aláírás panelen található háromjegyű sámsor. (CV). Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

Fizetés lépései:

 

  1. Ön a webáruház oldalán választhatja ki az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  2. A péntár oldalon kiválasztott bankkártyás fizetési mód, majd a 'Rendelés elküldése' gomb megnyomása után indul el a bankkártyás fizetési folyamat.
  3. Ezt követően Ön átkerül a OTP Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  4. A kártyaadatok megadását követően a Elfogadás gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
  5. A fizetést követően Ön visszatirányítódik oldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

 

A rendelés további lépéseivel kapcsolatos információkat az Általános Szerződési Feltételeinkben találja.